Aviata
Туристическа агенция Aviata - семейни екскурзии, хотели, самолетни билети, круизи

0888/803619, 02/4219599
от понеделник до петък от 09.30 до 18.30


Facebook Twitter
AviataAviataAviataAviataAviataAviataAviata
Aviata
Aviata   Aviata
 
Aviata
Самолетни билети
Aviata
Последно от блога
Прочети повече
 
Круизи
Вълшебни круизи във всички морски кътчета на земята!
Прочети повече
Aviata
Почивки
Достъпния лукс на курортни комплекси и места за отдих!
Прочети повече
 
С деца на море

Уникалното звено за семеен туризъм!

Прочети повече
 
Aviata Aviata Aviata
Aviata

За нас

За нас

Авиата Травел -  персонализирани пътувания, изгодни цени, изключително обслужване

Авиата е модерна туристическа агенция, която открива най-доброто решение според индивидуалните нужди и предпочитания на своите клиенти. Авиата осигурява висококачествено обслужване и най-изгодните цени на пазара.

Авиата се грижи за всички подробности на вашето желано пътуване, така че да му се насладите най-пълно. В зависимост от вашите нужди, ние можем да осигурим:

- Изгодни самолетни билети до всяка точка на света

- Хотелско настаняване за вашето бизнес пътуване

- Достъпния лукс на курортни комплекси, хотели, мотели, хостели и всички други възможни места за отдих за семейна ваканция, тийм-билдинг, сватбено пътешествие, селски еко-туризъм или просто бягство сред природата за уикенда

- Екзотични ваканции

- Вълшебни круизи във всички морски кътчета на земята

- Уникални индивидуални решения

Уникално предимство на Авиата е специализираното звено за семеен туризъм С деца на море: www.sdecanamore.com . Сред нашия екип има родители, които познават тънкостите и предизвикателствата на пътуването с малките членове на семейството и могат да предложат селекция от най-подходящи и изгодни варианти.


Авиата е млада компания от професионалисти със стаж в различни сфери на луксозния туризъм по света. За нас изключителното обслужване е задължителен елемент от комфорта на пътуването.

Мисията на Авиата е да предлага най-удобното пътуване до вашата мечтана дестинация във всяка точка на света. Заедно с вас откриваме най-подходящия и ценово предпочитан маршрут за вашето бизнес пътуване, семейна ваканция, тийм-билдинг, семинар, конгрес, сватбено пътешествие, еко-туризъм или просто разходка с приятели. Избираме за настаняване подходящ хотел, ваканционен комплекс, вила, хостел, къмпинг и, ако се налага, дори индийски ашрам. Ние се грижим и за всичко останало, за да може да релаксирате и да изпитате пълното удоволствие от екскурзията.

Aviata.bg постоянно обновява горещите оферти на самолетните компании и туроператори по цял свят. Така ние сме сигурни, че предлагаме възможно най-изгодните цени и най-интересните туристически оферти на пазара. Следим за вас най-предпочитаните и качествени места за отдих и забавление по цял свят. Предлагаме всичко това и още много ценна информация ежедневно в нашия блог.


Авиата ви желае приятно пътуване!

Aviata
Aviata Aviata Aviata
 
Aviata   Aviata
Aviata   Aviata
 
Bulgaria Air EasyJet Wizz Air LOT Polish Airlines AlItalia Czech Airlines British Airways KLM Austrian Airlines Луфтханзa Air Berlin
Начало |  Самолетни билети |  Хотели |  Промоции |  Блог |  За нас | Общи условия |  Често задавани въпроси | Контакти WebDesignBG     © Aviata Travel Ltd.
 
Aviata   Aviata