Aviata
Туристическа агенция Aviata - семейни екскурзии, хотели, самолетни билети, круизи

0888/803619, 02/4219599
от понеделник до петък от 09.30 до 18.30


Facebook Twitter
AviataAviataAviataAviataAviataAviataAviata
Aviata
Aviata   Aviata
 
Aviata
Самолетни билети
Aviata
Последно от блога
Прочети повече
 
Круизи
Вълшебни круизи във всички морски кътчета на земята!
Прочети повече
Aviata
Почивки
Достъпния лукс на курортни комплекси и места за отдих!
Прочети повече
 
С деца на море

Уникалното звено за семеен туризъм!

Прочети повече
 
Aviata Aviata Aviata
Aviata

Често задавани въпроси

Как мога да анулирам самолетен билет?
Анулирането на самолетен билет може да стане като се свържете с нас по телефона или e-mail. Нужно е да ни съобщите номера на резервацията и името на пътуващия, както е записано в самолетният билет. След като получим тази информация ще можем да проверим възможностите и цената за анулиране. Услугата не е безплатнa и цената зависи от условията на тарифата, по която е издаден самолетния билет. Условията се определят от авиокомпаниите и не подлежат на промени. В някои случаи авиокомпаниите не позволяват анулация на билета.
Как се заплаща направена резервация?
За закупуване на самолетен билет има три възможности: плащане в брой, банков превод или заплащане директно на сайта с кредитна карта. Получаването на билета след заплащане с карта или по банков път става до 48 часа на посочения от вас e-mail адрес . При заплащане в брой билетът се издава на място в офиса. Плащането за хотелски резервации и круизи става в брой или по банков път. Потвърждение се получава до 48 часа след заплащането.
Колко може да тежи багажа?
Забранено е пренасянето на експлозивни, запалими,разяждащи, токсични, дразнещи или радиоактивни материали. Разрешава се да носите само малки количества течности в ръчния си багаж. Тези течности трябва да бъдат в самостоятелни опаковки не повече от 100 мл. всяка и поставени в самозапечатващ се, прозрачен плик за многократна употреба. Течностите в ръчния багаж не могат да бъдат повече от 1 литър. Ограничените за пренос течности в ръчния багаж, са: - вода и други напитки, супи, сиропи; - кремове, лосиони, олио; - гримове; - парфюми; - спрейове; - паста за зъби, други пасти; - гелове, включително за коса и душ-гел; - консистенция на твърда-течна основа /сапуни/; - всички производни от подобни консистенции; - опаковки, чието съдържание е под налягане, като пяна за бръснене, дезодоранти и др. Багажът за чекиране при редовните авиокомпнии е един куфър до 20-23 кг. Ръчният багаж е до 10 кг. За конкретен полет може да се допитате за повече информация до нашите агенти.
Как се процедира при изгубен билет?
Вече почти всички авиокомпании работят с електронни билети, което олеснява много пътуващите. Ако сте изгубили самолетният си билет ние можем да Ви го изпратим отново, като информацията, която ни е нужна, е вашето име и дестинацията на полета.
Каква е разликата между редовен полет и чартърен полет?
Редовния полет Ви дава възможност да пътувате по прецизни и определени разписания и предлага няколко категории на комфорт.Чартърен полет означава, че тур оператор е наел самолет (или само няколко места в самолет) и ще използва този самолет само за определената дестинация,използвайки променливо разписание.
Как мога да променя полета си?
Промяната на полета може да стане като се свържете с нас по телефона или e-mail. Нужно е да ни съобщите номера на резервацията и името на пътуващия както е записано в самолетния билет. Имайки тази информация агентите ни могат да проверят възможностите и цената на промяната. Някой тарифи не позволяват промени. Условитята се определят от авиокомпаниите и не подлежат на промени.
Как да направя резервация?
Резервирането на самолетен билет става много лесно: първо избирате едопосочен или двупосочен билет искате да запазите; след това избирате градът от който ще пътувате и градът до който ще пътувате; третата стъпка е да изберете датите за пътуването;след това отбележете колко души ще пътуват /дали има деца или бебе/ и след като сте попълнили нужната информация натиснете бутон SEARCH. Резултатите, които излизат, са подредени по цена. Изберете най- удобния за вас полет и натиснете бутон резервирай. Ако искате само да запазите самолетен билет, след като въведете данните на пътуващия/те, отбележете плащане по банка. Ако сте завършили резервацията успешно трябва да получите потвърждение на e-mail-а, който сте посочили, ако нямате такова известие моля да се свържете с нас в работно време.
Aviata
Aviata Aviata Aviata
 
Aviata   Aviata
Aviata   Aviata
 
Bulgaria Air EasyJet Wizz Air LOT Polish Airlines AlItalia Czech Airlines British Airways KLM Austrian Airlines Луфтханзa Air Berlin
Начало |  Самолетни билети |  Хотели |  Промоции |  Блог |  За нас | Общи условия |  Често задавани въпроси | Контакти WebDesignBG     © Aviata Travel Ltd.
 
Aviata   Aviata