Aviata
Туристическа агенция Aviata - семейни екскурзии, хотели, самолетни билети, круизи

0888/803619, 02/4219599
от понеделник до петък от 09.30 до 18.30


Facebook Twitter
AviataAviataAviataAviataAviataAviataAviata
Aviata
Aviata   Aviata
 
Aviata
Самолетни билети
Aviata
Последно от блога
Прочети повече
 
Круизи
Вълшебни круизи във всички морски кътчета на земята!
Прочети повече
Aviata
Почивки
Достъпния лукс на курортни комплекси и места за отдих!
Прочети повече
 
С деца на море

Уникалното звено за семеен туризъм!

Прочети повече
 
Aviata Aviata Aviata
Aviata

KLM

KLM
KLM
Холандска национална авиокомпания Ка Ел Ем е една от най-големите авиокомпании в света, част от авиационния съюз Sky Team (заедно с Air France и Делта Еърлайнс (Delta Air Lines), Аеромексико (Aeromйxico), Корейските Авиолинии (Korean Air), CSA Czech Airlines, Alitalia, Northwest Airlines, Aeroflot и Continental Airlines). Главният офис на компанията е разположен на летището Schiphol близо до Амстердам.

KLM е основана през 1919 г. През 2004 г. заедно с Air France създава съвместното дружество Air France-KLM, но и двете компании продължават да летят под собствените си имена

Авиокомпанията предлага Икономична и Бизнес класи (Europe Select за кратки полети и World Business Class за презокеански маршрути) на всичките си полети.
- В Икономична класа се предлагат безплатни напитки и закуски и индивидуална система за развлечения
- Europe Select предлага по-просторни седалки, храна според полета, приоритетно качване, допълнителен багаж.
- World Business Class осигурява ектри като разпъващи се на 176 градуса седалки, 10.4-инчов монитор с достъп до библиотека от аудио и видео материали, масажна функция и порт за зареждане на мобилни устройства.

За полети на дълги разстояния KLM предлага и трета класа Economy Comfort, който включва същите удобства като икономичен клас, но с по-просторни седалки.

Допустимият багаж на борда е с максималниразмери до 55 x 25 x 35см (сбора не може да превишава 115 см). И тегло не повече от 12кг. В бизнес клас можете да вземете един куфар със същите размери и една по-малка чанта (лаптоп, куфарче, дамска чанта), с общо максимално тегло от 18кг. Чекираният багаж за пътниците от Икономична класа не може да надхвърля 23кг., а сборът на страните му не може да е повече от 158см. На пътниците в Бизнес клас се позволяват до три чанти със същите размери и тегло.

Програмата за лоялни клиенти на KLM се нарича Flying Blue и дава възможност за безплатно ползване на различни екстри, в зависимост от натрупаните точки по изминати маршрути.

 

 

Aviata
Aviata Aviata Aviata
 
Aviata   Aviata
Aviata   Aviata
 
Bulgaria Air EasyJet Wizz Air LOT Polish Airlines AlItalia Czech Airlines British Airways KLM Austrian Airlines Луфтханзa Air Berlin
Начало |  Самолетни билети |  Хотели |  Промоции |  Блог |  За нас | Общи условия |  Често задавани въпроси | Контакти WebDesignBG     © Aviata Travel Ltd.
 
Aviata   Aviata