Aviata
Туристическа агенция Aviata - семейни екскурзии, хотели, самолетни билети, круизи

0888/803619, 02/4219599
от понеделник до петък от 09.30 до 18.30


Facebook Twitter
AviataAviataAviataAviataAviataAviataAviata
Aviata
Aviata   Aviata
 
Aviata
Самолетни билети
Aviata
Последно от блога
Прочети повече
 
Круизи
Вълшебни круизи във всички морски кътчета на земята!
Прочети повече
Aviata
Почивки
Достъпния лукс на курортни комплекси и места за отдих!
Прочети повече
 
С деца на море

Уникалното звено за семеен туризъм!

Прочети повече
 
Aviata Aviata Aviata
Aviata

Austrian Airlines

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Австрийски Авиолинии са водеща авиокомпания при полети за Централна и Източна Европа, признати за най-добра услуга в икономичен клас. Поддържат един от най-новите и най-модерни авиопаркове в Европа. Средната възраст на всеки самолет е 6 години.

Austrian Airlines е създадена през 1958 г.  със седалище Виена. От март 2000г. е член на най-големия съюз на авиокомпании в света - Star Alliance и част от групата на Deutsche Lufthansa.

Австрийският национален превозвач разполага с 42 самолета Airbus и Boeing, а заедно с дъщерните си компании Lauda Air и Tyrolean Airways продава самолетни билети до над 120 дестинации по целия свят: Европа Азия, Северна Америка, Африка, Карибите и Австралия.

Линиите предлагат две класи:
– икономична, при която при кратки полети се сервират леки закуски и ястия, а в тези на големи разстояния – избор от две менюта, различни напитки и закуска преди кацане. На борда на полетите на големи разстояния на разположение на пътниците са интерактивна развлекателна система, предлагаща селекция от филми, аудио канали и компютърни игри.
– бизнес класа, при която на кратки разстояния се сервират гурме ястия и леки закуски, а в тези на дълги – гурме с аперитив, предястие и избор от три основни ястия. Салоните на бизнес клас са оборудвани и с по-комфортни кресла, осигуряващи повече пространство.

Семейните пътувания са специално улеснени от компанията -  Austrian Airlines предлага голям избор от игри, играчки и пъзели и освен това специално приготвено детско меню.
Програмата за лоялни клиенти  е Miles&More, с която редовните пътници имат възможност да печелят безплатни билети, в зависимост от пролетените разстояния на борда на превозвача и партньорските му компании.

Aviata
Aviata Aviata Aviata
 
Aviata   Aviata
Aviata   Aviata
 
Bulgaria Air EasyJet Wizz Air LOT Polish Airlines AlItalia Czech Airlines British Airways KLM Austrian Airlines Луфтханзa Air Berlin
Начало |  Самолетни билети |  Хотели |  Промоции |  Блог |  За нас | Общи условия |  Често задавани въпроси | Контакти WebDesignBG     © Aviata Travel Ltd.
 
Aviata   Aviata