Aviata
Туристическа агенция Aviata - семейни екскурзии, хотели, самолетни билети, круизи

0888/803619, 02/4219599
от понеделник до петък от 09.30 до 18.30


Facebook Twitter
AviataAviataAviataAviataAviataAviataAviata
Aviata
Aviata   Aviata
 
Aviata
Самолетни билети
Aviata
Последно от блога
Прочети повече
 
Круизи
Вълшебни круизи във всички морски кътчета на земята!
Прочети повече
Aviata
Почивки
Достъпния лукс на курортни комплекси и места за отдих!
Прочети повече
 
С деца на море

Уникалното звено за семеен туризъм!

Прочети повече
 
Aviata Aviata Aviata
Aviata

AlItalia

AlItalia
AlItalia
AlItalia е националният превозвач на Италия, част от алианса SkyTeam, обединяващ в себе си десет от водещите авиокомпании в света. Осъществява полети до над 80 дестинации в над 39 държави по света. В Европа Alitalia лети до 56 летища с над 1000 полета на седмица, а в останалата част от света, авиокомпанията предлага полети до 18 летища с 139 полета на седмица.

Дружеството е създадено през 1946 г. Първият полет на Alitalia се осъществява през 1947 г., по маршрута от Торино до Катания, а след това до Рим. През същата тази година се извършва и първият международен полет от Рим до Осло, а година по-късно първият междуконтинентален полет от Милано до градове в САЩ.
Основна база на Alitalia е Международно летище Малпенза (Malpensa International Airport MXP), Милано, със помощна база летище Леонардо да Винчи (FCO),Рим.

Трите класи на обслужване, които предлага AlItalia са икономична класа, бизнес-класа и междинна класа Dinamica, която е оригинална разработка на компанията и в нея цените на билетите са с една четвърт по-ниски от тези в бизнес класа.

Едно от преимуществата на авиокомпанията е специалното внимание към удобствата и развлеченията за пътници – телефон, музика, кино, телевизия. По време на дългите полети, благодарение на сателитната технология, на борда на самолета можете да ползвате телефон, да гледате телевизия, както и да слушате разнообразна музика. В икономическата класа, всяка седалка разполага с LCD монитор.
За своите лоялни клиенти специална бонус програма наречена “MilleMiglia”, чрез която пътниците имат възможност да закупуват своите самолетни билети с намаление.


 

Aviata
Aviata Aviata Aviata
 
Aviata   Aviata
Aviata   Aviata
 
Bulgaria Air EasyJet Wizz Air LOT Polish Airlines AlItalia Czech Airlines British Airways KLM Austrian Airlines Луфтханзa Air Berlin
Начало |  Самолетни билети |  Хотели |  Промоции |  Блог |  За нас | Общи условия |  Често задавани въпроси | Контакти WebDesignBG     © Aviata Travel Ltd.
 
Aviata   Aviata