Свържете се с нас0888/803619 | 02/4219599Понеделник - Петък от 09.30 до 18.30

 

КАСКИ

 

 

5 те спорта, при които на децата ви ще им трябва каска!

 

Екстремните спортове не са за всеки. Скоковете с бънджи или парашут, както и парапланеризмът със сигурност са станали по-достъпни и все пак, повечето от нас предпочитат да усещат твърдата земя под краката си.

Като се замислим, полетът с едно от най-сигурните превозни средства – пътническия самолет, два пъти в годината, лятото, до Анталия, си е достатъчно екстремно, за да скачаме след това в бездната закачени за въже като йо-йо. Не, благодаря!

Да живееш на ръба на физическата издръжливост и в същото време да тренираш психиката си, да предизвикваш природата и гравитацията, да рискуваш живота си, за да се усещаш жив, това наистина не е за всеки.

От друга страна, като се замислим за родителството, се сещаме за онази майка, на площадката, с двете си проходили деца, едното от които се е запътило към добрата стара люлка, позната ни от детството, със столче от масивно дърво и дебели железни дръжки. И другото, катерещо се по стъпалата на ненормално висока пързалка, полуседнало на дланта й за опора. Със сигурност в този момент майката е изпитала всичко онова за тренирането на психиката и за усещането да си жив. Сещаме се и за нейната приятелка, опитен катерач, обиколила планините на Европа, но хванала се за сърцето и затворил очи пред вида на оцелелите и вече пораснали децата, опитващи се да се превъртят на катерушката в същата градина.


Да, като родители не рядко се случва да усетим пулса си в гърлото, нещо, за което и всеки с каска, байк и наклон от 20 градуса би ни завидял.

И така, за нас е удоволствие да ви представим 5те спорта, при които на децата ви ще им трябва каска:

1. Езда:  доказан е благотворният ефект на общуването между детето и коня. Грижите и усилието да бъде контролирано това грациозно животно учат на търпение, постоянство и състрадание. За щастие, у нас има достатъчно развита база за практикуването на този спорт от деца…


(следва продължение…)

 

Ваша: Авиата

 


КАСКИ

© 2019 Aviata Всички права запазени.

WebDesignBG
Facebook Google + Twitter Pinterest YouTube